produced and distributed by Bogeba BV Holland

aardbevingsschade-fivelzigt

Aardbevingsschade en gevelherstel met Mito


Voegen uitslijpen bij gevelherstel

Mito producten spelen een belangrijke rol bij het herstellen van schade aan gevels in de provincie Groningen. De door gaswinning onstane aardbevingen veroorzaken onder andere scheuren in het metselwerk van woningen en gebouwen. Niet alleen zal er veelal scheurvorming en voegwerk hersteld moeten worden, ook zal voorkomen moeten worden dat er bij volgende bevingen opnieuw scheuren in muren en andere bouwelementen ontstaan. Behalve repareren is ook preventief verstevigen belangrijk.

Mito draagt aan het gevelherstel bij, met hoge kwaliteit diamantzaagbladen en voegenfrezen. Deze zijn leverbaar in diverse diameters en diktes, en geschikt voor gebruik in de haakse slijpmachine of in de voegenfreesmachine.

Deze website biedt een overzicht van een aantal gangbare Mito producten met aanvullende (technische) informatie. Het totale programma producten is te vinden op www.bogeba.com

aardbevingsschade
diamantzaagblad-a
Aardbevingsschade

Mito diamantzaagbladen en voegenfrezen zijn een begrip geworden bij het aardbevingsherstel in de provincie Groningen. Voor het gevelherstel is een op de werkzaamheden afgestemd assortiment diamantschijven beschikbaar voor voegbedrijven en gevelherstelbedrijven.

Vanwege de hoge standtijd (lange levensduur) en de toch voordelige prijs hebben Mito diamantgereedschappen een groot aandeel in het herstelwerk van bevingsschade. Mito voegenfrezen doen hun werk overigens perfect in zowel zachte als harde voegen.
Ga naar Bogeba voor het assortiment Mito voegenschijven.

mito voegen

Enkele van onze hardlopers
Hout - Metaal
Bovenfrezen
Cirkelzaagbladen
Gatzagen

Diamantboren
Dozenboren
Kernboren
Tegelboren
terug naar de Hoofdpagina
Disclaimer

Copyright © 2013 - by mito-tools.com - all rights reserved